Ciddi evlilik sitesi ile evlenmek isteyenler var mı?
23/12/2018 - 11:59 tarihinde yayınlandı

Konu ciddi evlilik sitesi olunca akla ilk gelen sanal ortamda ciddiyet olmayacağı ve evlilik konusunun internet üzerinden kesinlikle yapılamayacağını düşünülüyor. Peki bu düşünceler ne kadar doğru? Araştırmalar ciddi evlilik sitesi üzerinden evlenenlerin durumunu değerlendirdi mi? İnternetten evlilik olabilir mi? Gibi aklınıza takılan her türlü soruya yanıt vermeye çalışacağız. Yapılan anket araştırmalarına göre ciddi evlilik sitesi üzerinden evlenenler, normal evlilik yapanlara göre %70 daha mutlu olduğunu ve ayrılıkların %75 daha az olduğunu biliyor muydunuz? Sadece anketlerle yapılan araştırmalar değil, yapılan diğer araştırmalarda aynı sonucu vermektedir. Tabii ki bunun sebebi bu internet sitesinden evlenenlerle de alakalı bir durumdur. 


Gerçek yaşantılarında kendilerine uygun birini bulamayınca, internet üzerinden evlenebileceği birini arayıp onlarla sanal ortamda birçok şey paylaşmışlardır. Kendilerine en çok yakın hissettiği kişiyi seçtikten sonra paylaşımlar, yüz yüze yapılan görüşmelere göre anlattıklarınız gerçek hayatın ta kendisidir. Çünkü ciddi evlilik sitesinden beklentisi en aza indirgenmiştir. Bu durum gerçek hayatta olmadığı kadar… yalanı bitiriyor. Güvenerek internetten evlenenler, aralarında herhangi bir yalan olmaması nedeni ile evlilikleri normal evliliklere göre daha uzun sürüyor. Aynı şekilde aralarında yalan olmaması nedeni ile mutluluk ve huzur doruk noktasında yaşanıyor… Yapılan araştırmalar iyi bir ciddi evlilik sitesi üzerinden yapılan evliliklerin ayrılık oranını daha da düşürdüğünü gösteriyor.


Ciddi Evlilik Sitesi Hakkında Bilinmesi Gerekenler
Yapılan araştırmalara dayanarak internetten iyi bir ciddi evlilik sitesi kullanarak evlilik yapılabilir. Bu konuda ciddi düşünen erkek veya bayanlardan iseniz, ciddi evlilik sitesi yoluyla aradığınız seviyeli ilişkiyi kurabilir ve kendinize en uygun kişiyi bulduktan sonra evlenebilirsiniz. Ayrıca önereceğimiz siteleri kullanarak sahte profiller veya site yöneticileri tarafından gereksiz mesajlar almazsınız. Alacağınız bütün mesajlar gerçektir. İslami kurallara uygunlukları nedeni ile sahte profillere karşı islami evlilik sitesi yöneticileri tarafından katı kurallar belirlenmiş ve sahte profil olayına %99 oranında bir son verilmiştir. Bu özelliğinden yararlanarak ciddi evlilik sitesi üzerinden öncelikli olarak seviyeli bir ilişki kurarak ilerlemek ve sahte profillerden korunmak için, siteye yeni üye olanlardan olabildiğince uzak durmalısınız. Üyelikleri 1 aydan eski olan bütün kullanıcılar ile rahatlıkla ilişki kurulabilir.



Üyelik seviyesi 1 ayı geçmiş bütün kullanıcılar yöneticiler tarafından sahte profile karşı önlem alınmıştır. Her evlilik sitesinde bu gibi önlemler alınmamıştır fakat siz değerli ziyaretçilerimize önere bilmek için araştırdığımız bu sitelerde bu gibi önlemler mevcuttur. Alınan her önlem kullanıcılarının kaliteli ve seviyeli ilişkiler kurabilmesi amaç edinerek yapılmaktadır. Sizde sahte profillere karşı olanlardansanız profillerinizi gerçek bilgilerle doldurunuz. Bazı sitelerin yöneticileri ile yapılan görüşmelerimizde sitelerin tamamen kazanç amaçlı site kurduklarını ve giden mesajların kullanılan alt yapı ile gönderildiğini öğrendik. Tabii ki görüşmelerde siteleri hakkında bir makale hazırlanacağı bilgisi bulunmamaktaydı. Fakat önerdiğimiz bazı siteler ise amaçlarının düzenli, seviyeli ilişkiler üzerine ve kullanıcı memnuniyeti üzerine kurmuşlardır.


Popüler Yazılar
6 yıl önce ciddi islami evlilik düşünen ve gönülden sevenler topluluğu

ciddi islami evlilik düşünen ve gönülden sevenler topluluğu

ciddi islami evlilik düşünenler ücretsiz profil oluşturup ilan verebilir.
6 yıl önce İslami Evlilikte tanışma ve öneriler

İslami Evlilikte tanışma ve öneriler

islami evlilik yolunda ilk tanışma döneminden aynı evi paylaşma dönemine kadar geçecek olan sürede
6 yıl önce İslami Evlilik Siteleri ile Dindar Bir Eş Bulabilir miyim?

İslami Evlilik Siteleri ile Dindar Bir Eş Bulabilir miyim?

islami evlilik siteleri, nasipse, gönülden sevenler
6 yıl önce Düğün öncesi yapılması gereken hazırlıklar

Düğün öncesi yapılması gereken hazırlıklar

düğün öncesi yapılması gereken hazırlıklar nelerdir
6 yıl önce islami evlilik düşünenler tanışmak isteyenler

islami evlilik düşünenler tanışmak isteyenler

ücretsiz mesajlaşmalı üyeliksiz evlilik sitesi
6 yıl önce Ücretsiz mesajlaşmalı üyeliksiz islami evlilik sitesi olur mu?

Ücretsiz mesajlaşmalı üyeliksiz islami evlilik sitesi olur mu?

hiçbir ücret ödemeden süresız ve sınırsız mesalaşma ve profil oluşturma.
6 yıl önce İslami evlilik sitesi nasıl olmalı?

İslami evlilik sitesi nasıl olmalı?

İslami evlilik sitesi nasıl olmalı?
6 yıl önce Ciddi evlilik sitesi ile evlenmek isteyenler var mı?

Ciddi evlilik sitesi ile evlenmek isteyenler var mı?

Ciddi evlilik sitesi ile evlenmek isteyenler var mı?
6 yıl önce Evlilik Siteleri ile Mutlu bir yuva kurmak

Evlilik Siteleri ile Mutlu bir yuva kurmak

islami evlilik sitelerinde gerçek evlilik yapılabilir mi yuva kuranlar var mı
6 yıl önce En iyi ve Ücretsiz İslami Evlilik Siteleri

En iyi ve Ücretsiz İslami Evlilik Siteleri

en iyi ve en çok ziyaretçisi olan gerçek islami evlilik siteleri